carel-koelestyring-dn33-smart_webInnotek er officiel partner for Carel i Danmark. Carel er en af verdens førende producenter af komponenter til styring og regulering samt kontrolsystemer i HVAC / R-markedet og befugtningsanlæg. Med Carels brede produktpalette kan vi således tilbyde innovative totalløsninger inden for alle områder af styring, med stærk fokus på HVAC / R-markedet.

 

 

Carels brede produktprogram, består bla. af:

A/C styringer:
Carels produkt sortiment for A/C anlæg dækker fra de helt små simple trin regulatorer efter tryk – temperatur – fugt til de mere kraft fulde PCO styringer som der enten kan leveres med køreklar programmer i for diverse anlægstyper som f.eks. ventilationsanlæg – koldvandsanlæg – close control units. Hvis dette ikke dækker dit behov kan der laves et PCO program lige efter dine ønsker og behov. Til dette formål har Innotek ansat flere PLC programmør som er trænet i 1Tool programmet, som er Carel programmeringssoftware for PCO styringerne.

Der findes også en hele række af styringer for diverse varmepumpe løsninger. Disse findes igen fra de små simple til de mere komplekse for regulering af større varmepumper med gulvvarme regulering f.eks. køl – frost styringer.

carel-programmerbar-styring-pco5_webCarel har et meget stor program inden for styringer for alle former for køle- og frostinstallationer. Om det er små køleskabe eller diske for mad eller sodavand eller et helt supermarked kan Carel levere den komplette løsning.

De små køle – frosttermostater fås i mange forskellige varianter. Enten for indbygning i fronten af kølemøblet eller for indbygning i en tavle. De fås med mange valgmuligheder inden for antal relæudgange – forsyningsspænding. Fælles for dem alle er at de kan kobles sammen i kommunikationsnetværk, så man kan overvåge hver enkelt styring, samle temperaturer sammen i logs og alarmovervågning.

For regulering af køle – frost installationer i supermarker f.eks. findes en hele række regulatorer med mulighed for master – slave funktioner – koordinering af afrimninger. Disse kan også have indbygget regulator for styring af en elektronisk termoventil. Fælles for dem alle er at de kan kobles sammen i kommunikationsnetværk så man kan overvåge hver enkelt styring, samle temperaturer sammen i logs og alarmovervågning.

For regulering af kompressor stel både med traditionelle kølemidler eller transkritisk CO2 har Carel en meget veltrimmet platform af regulatorer. Carel er klart en af de markedsførende inden for regulatorer for kompressorstel med CO2. Til dette formel er udviklet en hele ny serie regulatorer som er blevet udviklet i samarbejde med div. partner rundt om i verden. Her i blandt flere fra Danmark.

Diverse komponenter  og tilbehør
Carel har et stort program inden for elektroniske termoventiler. Disse ventiler kan leveres i ydelse område fra 2 til 2000 kW til rigtig mange forskellige kølemidler som R134a, R290, R744, helt op til 140 bars tryk. Fælles for alle ventilerne er at de bygger på samme type reguleringsmåde. Dvs. at alle ventiler leveres med stepper motor for regulering af åbningen af ventilen.

Carel har et helt program af tryktransmitter og temperaturfølere som passer til diverse Carel regulatorer. Der fås også diverse temperatur- og fugtighedsfølere med 4-20 mAmp – 0-10V’s udgangssignaler for montage i mange former for miljøer.

For mere infomation omkring vores Carel produktprogram kontakt vor salgsafdeling eller se mere på Carel’s hjemmeside.

Carel’s Hjemmeside  Carel’s Produkter