INNOTEK

Elkonstruktør / Projektleder til automation og design af eltavler.

Brug din tekniske baggrund og dine projektlederevner til at sikre gennemførelsen af dine egne projekter og vær med fra tilbud til aflevering.

Stå for dine egne projekter
En del af din rolle indebærer også, at du er projektleder på dine egne projekter. Du har derfor ansvar fra ordren er i hus til projektet er afleveret inden for aftalt tid, kvalitet og økonomi. Du skal derfor trives i en stilling, hvor du både arbejder hands-on med design og konstruktion og samtidig tager ansvar for projektledelsen.
Som el-konstruktør får du ansvar for design og konstruktion af el-/styretavler. Derudover udarbejder du el-diagrammer fortrinsvis i PC-Schematic, ligesom du dimensionerer el-tavler og deltager i tilbudsgivning samt sikrer dokumentation og fører tilsyn på egne projekter på værkstedet.

En hverdag i et stærkt teknisk team

Du indgår i vores team af kompetente el-konstruktører og bliver en del af en virksomhed, hvor der ikke er langt fra værksted til øverste ledelse. Vi er 20 engagerede medarbejdere i automationsafdelingen i Kolding, som

producerer komplette automationsløsninger til industrien og kan levere alt fra mindre el-tavler til komplette maskinanlæg. Hos os er det kunden og løsningen, der er i fokus, og da en af vores kerneværdier er ”keep it simple”, tilbyder vi derfor innovative og fleksible løsninger med stor vægt på brugervenlighed. Du bliver en del af en virksomhed, hvor hverdagen er travl, men hvor vi altid har en god stemning og siger tingene, som de er. Samtidig kan du se frem til at sparre med kompetente kolleger.

 El-teknisk baggrund og godt humør

  • Du har en teknisk baggrund som el-installatør, el-ingeniør, elektriker, automatiktekniker eller lignende, kombineret med nogle års erfaring med el-konstruktion af automationsanlæg.
  • Kendskab til EN-normer er en klar fordel, men ikke et krav.
  • Du er velformuleret på dansk i både skrift og tale, og du behersker engelsk på et solidt niveau.
  • Du kan samarbejde tværfagligt, og du er ansvarsbevidst, grundig, tillidsvækkende og forstår at tale både teknik, mekanik og økonomi med kunderne.
  • Du er god til at få skubbet projekterne i gang og involvere relevante parter, og du deler gerne ud af din erfaring og værdsætter sparring med dine kollegaer.

Få attraktive personalegoder
Oveni flekstid og friheden til at planlægge din egen arbejdsdag tilbyder vi en række personalegoder. Du får pension, sundhedsforsikring og gode muligheder for at udvikle dig internt. Bl.a. vil du få produkttræning ude hos vores leverandører i det omfang, det er nødvendigt. Samtidig har vi et godt socialt liv, hvor vi ses på kryds og tværs, og vi glæder os til at byde dig velkommen.

Send din ansøgning
Vil du arbejde sammen med os, så send din ansøgning samt CV på tmk@innotek.dk hurtigst muligt. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til Salgs- og afdelingschef Torben M. Kristensen på tlf. +45 24 95 47 55

Vi glæder os til at høre fra dig.

L&S Innotek A/S er en del af Lund & Sørensen A/S i Vejle, som er en handels- og ingeniørvirksomhed. Virksomheden beskæfter i alt ca. 50 medarbejdere. Virksomheden er et meget vækstorienteret og velfunderet handelshus. Udover et datterselskab i Kina er virksomheden en del af svenske Nibe Industries AB med mere end 11.000 ansatte.

Læs mere om os på www.innotek.dk