INNOTEK

  – vi har super travlt og har brug for forstærkning!

Elkonstruktør til automation og design af eltavler.

  • Vil du bruge din tekniske baggrund og dine projektlederevner til at sikre gennemførelsen af dine egne projekter?
  • Vil du være med fra start til slut på projekter med fokus på automationsløsninger til industrien?
  • Og vil du have frihed til at tilrettelægge din egen hverdag i en virksomhed, hvor du får gode muligheder for faglig udvikling og indgår i et team af kompetente kollegaer?

Bliv en del af L&S Innotek

Vi producerer komplette automationsløsninger til industrien og kan levere alt fra mindre eltavler til komplette maskinanlæg. Hos os er det kunden og løsningen, der er i fokus, og da en af vores kerneværdier er ”keep it simple”, tilbyder vi derfor innovative og fleksible løsninger med stor vægt på brugervenlighed. Du bliver en del af en virksomhed, hvor hverdagen er travl, men hvor vi altid har en god stemning og siger tingene, som de er. Samtidig kan du se frem til at sparre med kompetente medarbejdere. Innotek A/S er en del af Lund & Sørensen A/S, som er en handels- og ingeniørvirksomhed med 35 ansatte, der arbejder med salg og rådgivning af industrielle automationsløsninger, eltavler, el-varmekomponenter, temperaturfølere og styringsautomatik til det professionelle marked over det meste af verden. Virksomheden er et meget vækstorienteret og velfunderet handelshus placeret i Vejle. Herudover har virksomheden et datterselskab i Kina og er en del af svenske Nibe Industries AB. Læs mere om os på www.innotek.dk.

Alsidige konstruktionsopgaver

Som elkonstruktør får du ansvar for design og konstruktion af el-/styretavler, så gældende normer og regler overholdes. Derudover udarbejder du eldiagrammer fortrinsvis i PCSchematic eller Caddy, ligesom du dimensionerer eltavler og deltager i tilbudsgivning samt sikrer dokumentation og fører tilsyn på egne projekter på værkstedet.

Stå for dine egne projekter

En del af din rolle indebærer også, at du er projektleder på dine egne projekter. Du har derfor ansvar fra ordren er i hus til projektet er afleveret inden for aftalt tid, kvalitet og økonomi. Du skal derfor trives i en stilling, hvor du både arbejder hands-on med design og konstruktion og samtidig tager ansvar for projektledelsen.

En hverdag i et stærkt teknisk team

Du indgår i vores team af kompetente elkonstruktører og bliver en del af en virksomhed, hvor der ikke er langt fra værksted til øverste ledelse. Hos Innotek A/S er vi 15 engagerede medarbejdere, som laver unikke automationsløsninger til vores kunder. Det er derfor vigtigt med et godt og tillidsfuldt samarbejde med kunder og kollegaer.

Få attraktive personalegoder

Oveni flekstid og friheden til at planlægge din egen arbejdsdag tilbyder vi en række personalegoder. Du får pension, sundhedsforsikring og gode muligheder for at udvikle dig internt. Bl.a. vil du få produkttræning ude hos vores leverandører i det omfang, det er nødvendigt. Samtidig har vi et godt socialt liv, hvor vi ses på kryds og tværs, og vi glæder os til at byde dig velkommen.

El-teknisk baggrund og godt humør

  • Du har en teknisk baggrund som el-installatør, elingeniør, elektriker, automatiktekniker eller lignende kombineret med nogle års erfaring med elkonstruktion af automationsanlæg.
  • Kendskab til EN-normer er en klar fordel.
  • Du er velformuleret på dansk i både skrift og tale, og du behersker engelsk på et rimeligt niveau.
  • Du kan samarbejde tværfagligt, og du er ansvarsbevidst, grundig, tillidsvækkende og forstår at tale både teknik, mekanik og økonomi med kunderne.
  • Du er god til at få skubbet projekterne i gang og involvere relevante parter, og du deler gerne ud af din erfaring og værdsætter sparring med dine kollegaer.

Send din ansøgning

Vil du arbejde sammen med os, så send din ansøgning samt CV til Kim Holm på kh@innotek.dk hurtigst muligt. Du kan også sende den med post til L&S INNOTEK, Essen 10, 6000 Kolding. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til Kim Holm på tlf. 42 12 98 10.

Vi glæder os til at høre fra dig.