PLC / SCADA-programmør til teknikerafdeling

  • Kunne du tænke dig en stilling, hvor du bruger din store tekniske erfaring til at skabe optimale og driftssikre løsninger til vores kunder?
  • Vil du være med fra start til slut på projekter med fokus på automationsløsninger til industrien
  • Og vil du have frihed til at tilrettelægge din egen hverdag i en virksomhed, hvor du får gode muligheder for faglig udvikling og indgår i et team af kompetente kollegaer?

Bliv en del af L&S Innotek               

Vi producerer automationsløsninger til industrien og kan levere alt fra mindre el-tavler til komplette maskinanlæg. Hos os er det kunden og løsningen, der er i fokus, og da en af vores kerneværdier er ”keep it simple”, tilbyder vi derfor innovative og fleksible løsninger med stor vægt på brugervenlighed. Du bliver en del af en virksomhed, hvor hverdagen er travl, men hvor vi altid har en god stemning og siger tingene, som de er. Samtidig kan du se frem til at sparre med kompetente medarbejdere. L&S Innotek  er en del af Lund & Sørensen A/S, som er en handels- og ingeniørvirksomhed med 35 ansatte, der arbejder med salg og rådgivning af industrielle automationsløsninger, eltavler, el-varmekomponenter, temperaturfølere og styringsautomatik til det professionelle marked over det meste af verden. Virksomheden er et meget vækstorienteret og velfunderet handelshus placeret i Vejle. Herudover har virksomheden et datterselskab i Kina og er en del af svenske Nibe Industries AB. Læs mere om os på www.innotek.dk

Giv kunderne kvalitet          

Som PLC-programmør bliver du del af et team på 4 programmører i teknikerafdelingen, som leverer programmer af høj kvalitet til kunderne. Dine primære opgaver er design og programmering af PLC-, HMI- og SCADA-systemer, ligesom du udarbejder funktionsspecifikationer og brugervejledninger. Som medansvarlig for service, fejlfinding og ændringer af anlæg hos vores kunder tager du også dialogen med kunderne omkring løsninger og giver dem god kvalitet både i vejledningen samt i det stykke arbejde, du udfører.

Bliv ansvarlig for automatikdelen          

Som PLC-programmør er du med i projekterne fra start til slut – gennem implementering, dokumentering, undervisning af kunden og idriftsættelse on-site. Du programmerer primært automatikløsninger til fødevarebranchen, kølebranchen samt maskinbyggere og er ansvarlig for projekternes automatikdel i tæt samarbejde med kollegaerne i teknikerafdelingen.

Få attraktive personalegoder

Oveni flekstid og friheden til at planlægge din egen arbejdsdag tilbyder vi en række personalegoder. Du får pension, sundhedsforsikring og gode muligheder for at udvikle dig internt. Bl.a. vil du få produkttræning ude hos vores leverandører i det omfang, det er nødvendigt. Samtidig har vi et godt socialt liv, hvor vi ses på kryds og tværs, og vi glæder os til at byde dig velkommen.

Kvalitetsbevidst el-tekniker

  • Du har en teknisk baggrund som el-installatør, el-ingeniør, automatiktekniker eller lignende.
  • Du har min. 2 års erfaring i programmering af PLC og HMI/ SCADA af mærkerne Schneider Electric, Siemens eller Allen-Bradley.
  • Du er velformuleret på dansk i både skrift og tale samt behersker engelsk på et rimeligt niveau.
  • Du forstår at tale både teknik og økonomi med kunderne.

Som person er du udadvendt og har en naturlig arbejdsglæde. Du er struktureret og grundig, og du deler gerne ud af din erfaring og værdsætter sparring med dine kollegaer.

Send din ansøgning

Vil du arbejde sammen med os, så send din ansøgning samt CV til Kim Holm på kh@innotek.dk hurtigst muligt. Du kan også sende den med post til INNOTEK, Essen 10, 6000 Kolding.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til Kim Holm på 70 20 23 43.

Vi glæder os til at høre fra dig.